View Single Post
Old 23-11-2006, 01:48 PM   #132
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: "moderna muzika" i muzika za pare

Quote:
Originally Posted by bassystem
ma čovječe, ne zanima me knjiga...zanima me da li ti u to vjeruje???? I ako vjeruje?, objasni, da li misli? da nam vlade serviraju ?to da slu?amo??...recimo, zami?ljam velju ilića kako zove marka nastića, i kao, za ovu godinu molim te minimal....a dogodine ćemo malo opet hard, i tako....ili se na masonskoj lo?i dogovaraju za cijeli svijet...zato je meni čudno, svaka dva-tri dana ona baka ispod mene mi po?alje neku plej listu
: rotfl:

Quote:
Stvaranje medijskih zvezdi koje masa obo?ava je jo? jedan vid masovnog programiranja pokrenut krajem pedesetih godina pro?log veka. Grupa Bitlsi su bili centralni eksperiment tog programa, oni su to i sami znali, zato su se razi?li jer su shvatili da ih nitko vi?e ne slu?a na koncertima, već ih samo kao hipnotisani gledaju i urlaju. To je značilo da je eksperiment uspio i dobili su naređenje da se raziđu. Pol Makartni je dobio titulu viteza kao nagradu za dobro obavljen posao. D?on Lenon je bio buntovnik i nije nameravao da ćuti; nisu mogli da ga kontroli?u i zato su ga ubili...

Ovo je mrak, čuo sam razne sumanute teorije zavere, i ovo je jedna od najsumanutijih... Pretpostavljam da činjenica da su napisali onolike fenomenalne pesme nema nikakve veze sa svom tom histerijom, i time da su među najprodavanijim izdanjima i dan danas?
Jbt, ako bi i?li do koske, pre bih poverovao u to da sve te knjige o teorijama zavere finansira CIA i Masonska lo?a da bi se napravila magla i diskreditovalo sve u vezi sa time, te se cela stvar pretvorila u beletristiku za budaletine. Tako da one prave mahinacije ostanu neprimećene! Eto imam i ja talenta, znači, knjige o teorijama zavere su same po sebi zavera da bi se diskreditovale retke teorije zavere koje su mo?da i tačne!
Dushan_S is offline