View Single Post
Old 21-11-2006, 10:53 AM   #10
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Re: Stvarno, stvarno naaajbolji studijski monitori su....

Quote:
Originally Posted by idekius
Taj Alesis je za moj ukus stvarno O.K. za te pare... ali za te pare...
Prelaskom na neku kvalitetniju varijantu, dobices sigurno i bolji zvuk.

Ono sto bih ti od srca preporucio pored lepih, velikih, skupih i kvalitetnih kutija je i jedan par NS10M i jedno pomaleckote zvuchnice za mono proverata... Auratone, ili (nemojte me odmah napljuvati ) neka improvizacija u vidu nekih starih, malih Ei zvucnika, matori Chajevec... itd... Cisto neko sokocalo zbog mono slike i provere da li te instrumente (bass npr.) imas i u zvuchnicima malih dimenzija... a i da otprilike vidis kako se to chuje na bedastocama na kojima ljudi cesto slusaju muziku.
Ja sam se namerachio da opljackam osnovnu skolu... da levoshem onaj jedan zvucnik koji je stajao iznad table i sa koga smo slushali o stafeti mladosti i drugu Titu

Sto se tiche tvog macho misicavog tipa, namazanog mirisnim uljima, sa hebozovnim pogledom i plavim ochima (verovatno derpe a la Bred Pit)... ne da mi se ne bi dopao, vec bih ja takve motkom!
nije na odmet da imas 10 pari zvucnika pa da proveris na svakom svoj mix

alesisu mozes delimicno verovati ako imas jaaaako dobro sredjen prostor.. al opet je to "delimicno" i ne radi posao za nekog ko hoce sto brze da zavrsi mix... za entuzijaste je dobar.. dosta mozes da naucis slusajuci njih...

nego, kolko su boggy-jeve kutije? bez pojacala

@anita

ozraci me bre tom bojom

edit: inace moram da pohvalim Event-e Tuned reference 8. Na njima sam radio jedan aranzman pre mesec dana i stvarno stvarno dobro zvuce...

Last edited by kVu; 21-11-2006 at 10:59 AM.
kVu is offline   Reply With Quote