...moj glas isto ide za BoZo monitore!!!
slusao sam razne monitore, od geytana, Dyn M2, PMC MB2, PMC AML1, bm15, dmt15. hr824... i gomilu ,mrzi me da kuckam

....svi oni su manje vise ok, svako ima svoju pricu, ali su STRAHOVITO zavisni od prostora u kojima ih slusas! Fora je kod BoZo sto super rade i u kupatilu, spajzu, reziji, dnevnoj sobi...nema gde ne rade dobro! Jasna definicija mida, koji je doduse u ranijim beta fazama bio ostriji, sada je taman, izdefinisan donji mid, megabrzi visoki, a opet prijatni za uvo... imao sam zamerku na sirinu stereo slike, ali samo zato sto ih nisam postavio dovoljno sikoro! Kad sam ih stavio na mesto main par-a zvucnika dobio sam odlicnu stereo sliku!!! Ako te jos nesto zanima, pitaj. Ja sam resio da ih posto poto uzmemo za nas studio, jer su mi jako znacili kad sam mixao Shabanology
... za 2000e ne znam sta bih ti drugo preporucio... osim mozda bm15 sa BoZo pojacalom

gen1031 su meni ok, ali to je stvar navike, nekome su odvratni... a ko god cuje BoZo ne ostane ravnodusan! ja ti kazem. Ko ne veruje, nek dodje na demo sluisanje u NS

mislim da su sad negde kod kolege Moritz-a
pozz