Hahahaha... Istrazivacki rad!

Zezam se, reko', da cujem primere ovog testa, pa evo utisaka... Bar na prvu loptu.
Ubedljivo najgore mi zvuci Manley! Low end mu je ko karton, ne dopada mi se... Bar ne u ovoj prici! Malo je i smuljao stvari i prosto mi ne radi.
Na pretposlednjem mestu mi je Avalon... Nemam definisan stav zasto! Malo mi je upeglaniji od Manley-a, ali dva "pobednika" su bolja! Oba gorepomenuta kandidata nisu ni blizu kompaktnosti NEVE-a, a ni Thermionic-a.
Iznenadio me je Thermionic, ali su mi detalji malo nekompaktni u odnosu na NEVE-a... samo, dodao je neki micro-punch i micro-dinamiku koja se "pobudila"... Jebemliga, tako sam ga doziveo za tih nekoliko desetina sekundi. Prija mi, nesto je tu ZIVNULO!!! Lepo udara na nekom finom mestu za ovu pricu.
NEVE je na prvom mestu! Iako mi prija Thermionic-ova dinamika i taj blagi punchic, NEVE neuporedivo najbolje slaze pricu. Sve mi je kompaktno i relativno krupnije nego na konkurentima... Kad bi i on dodao malo puncha, tj. kad bi se iskombinovala 2 (Thermionic i on sam) zvuka bilo bi najbolje po meni, ali tako je kako je!
Kazem, subjektivno... I na prvu loptu. Nisam u studiju, kod kuce sam i morao bih da preslusam na te nane tamo. Ali dobro, nema potrebe!
Pozdrav...
P.S. Ukoliko si se slucajno zajeb'o oko rasporeda ili imena sprava, svejedno znamo redosled u testu. Razlike nisu velike, ali nagovestavaju karaktere sprava, donekle! To i jeste bila sustina, cini mi se. Mogao si mozda testu da pridruzis neku jos karakterniju mrcinu, poput EMT-ja ili neke vintage mrge, ali jebi ga... Sta je tu je.