View Single Post
Old 17-11-2006, 12:52 PM   #88
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

Default Re: "moderna muzika" i muzika za pare

@slowstar

e ako je to velika misao, onda bolje da idemo svi u kafanu na pivo...i proma?ili ste temu, ovdje se ne govori o domaćim muzičkim dostignućima

@nESbo

po treći put: niko te ne omalova?va, nego, po?to je ovo muzički forum volim da pričamo o muzici. Neku muziku ne karakteri?e samo produkcija, već (postajem dosadan) ritam, melodije, harmonije, ..........o tome se mo?e pričati beskonačno. Ako mi poka?e? da u va?oj muzici ima ne?to interesantno (sa muzičkog aspekta) rado ću je poslu?ati...naravno ako te zanima da neko novi to čuje...i ja se ne prepucavam s tobom, mo?da tako ti to vidi?, na?alost

@balthazaar i lou

ja bih rekao da u elektronskoj muzici ima dosta dobrih ideja, i ne bih je tako "osudio"...sla?em se da to sve vuče korijene iz neke starije muzike, ali bih je rađe do?ivio kao evoluciju muzike, nego da ka?em da nije muzika...

u elektronskoj muzici se daleko oti?lo na polju produkcije, programinga ritma,programinga sintova, razbila se forma pop pjesmice, forma koncerata se promijenila (sada mo?ete meditativno da skačete vi?e sati uz neki dobar ritam (naravno ako je dobar dj) itd....naravno, kao i u svakoj muzici i tu ima dosta lo?ih nus-pojava i komercijalizacije ali to je valjda neminovno. Ja tra?im ono ?to je dobro u svakoj muzici i zahvalan sam svakome ko mi skrene pa?nju na to
bassystem is offline