http://psygarden-label.net
Kao sto se vidi ja sam jedan od pokretaca domaceg net labela koji se bavi izdavanjem psychedelic muzike totalno free. Cilj je vratiti dobru muziku ljudima koji nisu zasluzili da trpe komercijalizaciju zanra. Nekome je jelte palo na pamet da taj zvuk vise "priblizi" narodu tako sto ce uloziti mnogo vise para i skratiti zanr za neke veoma bitne sitnice. Tako je nastao danasnji trance na koji ljudi dolaze zbog gudre ili lepih pitchaka a od muzike nije ostalo nista. Nekome je drago sto je "unisteno to sranje od goa trensa", meni nije. Nikada psygarden label nece uzeti dinar od svoje muzike zato sto je to ideja labela. Mnogo ulazemo truda i svega ostalog u nova izdanja, pre svega zato sto mnogo volimo da radimo to sto radimo i zato sto smo sigurni da radimo to na pravi nacin.
Uputstvo za izdanja koja su trenutno okacena na sajtu - Kome je bitan "kvalitet produkcije" neka ne skida ovo, ne bih li morao da slusam vasa dodatna napusavanja i omalovazavanja. Danas radimo dosta kvalitetnije, ali to sto je odradjeno tako je i zamisljeno i sve sto izdajemo ne izdajemo dok se svi ne slozimo da je to definitivno gotovo, tako da smo ponosni na svoje prvo izdanje. Ko hoce da cuje cime se bavimo - dobrodosli.
NO FURTHER COMMENT.
p.s. Sta je goa? Ako ti se svidja svidja ti se bas, ako ti se ne svidja - ne podnosis je uopste. Inace se ovako ne ponasam ali uopste mi vise ne pada na pamet da se s vama prepucavam vecito oko iste stvari.