View Single Post
Old 16-11-2006, 11:49 PM   #78
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: "moderna muzika" i muzika za pare

ovo nije usmjereno nikom ovdje, ali jednom je jedan pametan covjek rekao da o ukusima TREBA raspravljati, da treba raspravljati da li neko uopste ima ukus ili ne!...nije lako imati ukus...

edit
Quote:
jer mislim da je veliki problem to što dosta ljudi sluša određenu muziku samo zato što im to slušaju drugovi (patetično) ili da bi time imali neki stav (ni to mi nije mnogo bolje), kao, ja sam urban i idem na tehno, mrzim narodnjake nisam seljak, ili idem na narodnjake jer sam iskren, a ne kao gomila mojih drugova koji idu na tehno a kući slušaju narodnjake...ili ovi što slušaju jazz misle da su kul........ili napredan sam jer slušam modernu muziku (nekada je to bio rock, pa punk, pa .......goa, pa dnb.....)

Promjene su dobre i poželjne, ali ne po cijenu da se bude u stadu...dakle volim kad čujem da neko sluša goa zato jer mu se to sviđa, ali morate priznati da ima dosta ljudi koji su to slušali jer je u jednom momentu to bilo moderno i fensi...kao i tehno, kao i narodnjaci....to me užasava....jer poznajem ljude koji su slušali prvo tehno, pa narodnjake i u tim momentima se kleli da mrze ovu drugu muz. i tako redom...isto kao što mi je užasno da neko sluša nešto što mu slušaju drugovi, a lično to i ne voli...to je katastofa...ja sam uvjek slušao što mi sviđalo (u istom trenutku i šabana bajramovića i police i art of noise) jer mi je nešto u tim muzikama bilo interesantno (ili emocija ili energija ili novi zvuci) ali sam užasno mrzio, recimo modern talking, jer sam mislio (i sad to mislim) da je to odvratan pokušaj da se zaradi neka para, glupe melodije užasno neinventivna muzika i priglupi tekstovi itd...ili sam mrzio kad neko kaže "on je strašan DJ, ima samo novu muziku"...
upravo bassy fino ovdje iznosti primjere da ljudi najcesce nemaju ukus, vec ga oblikuju pod modi, potrebi i situaciji

Last edited by balthazaar; 17-11-2006 at 12:16 AM.
balthazaar is offline