View Single Post
Old 15-11-2006, 03:38 PM   #50
slowstar
Pro Member

Default Re: kako prodati pesmu?

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Taj novi materijal naravno nisam čuo, ali po?to sam otprilike shvatio tvoj stav, reci mi, da li ti lično smatra? da su prethodna dva albuma dotičnog pevača dobro urađeni? (pa onda posmatra? ovo ?to sad treba da izađe u tom svetlu kao "pad kvaliteta" produkcijski i aran?erski, kako već) Ne shvati me pogre?no, znači ne provociram, nema neke skrivene poruke, stvarno te pitam jer me interesuje kako ti to vidi?.
Zaista, najiskrenije mislim da je prosli album "Carolija" pad u odnosu na ranije albume, narocito na album "kad' bi moja bila" (Brega producirao),za ovaj novi ne mogu nista da kazem odredjeno, nisam cuo materijal zaista, izuzev jedne balade, u demo verziji (katastrofalnoj) za koju je autor izrazio zelju da je ja uradim, do cega nije doslo zbog (najblaze receno) "stilskog" razmimoilazenja izmedju mene i "producenta"...Naravno da Coli zelim sve najbolje, izuzetno je dobar lik, znamo se vec dosta godina, saradjivali smo, ali ostajem pri misljenju da svako treba da radi samo onaj posao koji zaista ZNA DA RADI,
tu mislim na kompozitore, "aranzere", "producente", pa i sve ostale...
Zamisli osobu koja bi volela da bude hirurg, koja samouvereno ulazi u operacionu salu, uzima skalpel i kaze: "Ja sam moderan, mlad hirurg, imam nova shvatanja, ovi ostali su sablonizirani i zastareli, sad cu ja ovaj mozak ocas posla da operisem"...e pa ISTE su takve posledice i po muziku, kada neuki, ambiciozni, i netalentovani krenu da se "bave" produciranjem, aranziranjem, i slicnim...komponovanje pesama je tu jos i najmanji problem, ako postoji neko ko ce da "sredi" estetsko - formalno - harmonske brljotine...
Nadam se da ovoga puta necu biti pogresno shvacen, sto je ucestalo u poslednje vreme...
Pozdrav, sve najbolje...