View Single Post
Old 15-11-2006, 03:04 PM   #69
nESbo
Member

nESbo's Avatar

Default Re: "moderna muzika" i muzika za pare

Quote:
da li ti se dopada zvuk, produkcija, ritam, groove, melodije, programing, estetika pokreta, atmosvera na ?urkama.
Isprva su mi se svidele melodije, SF tematika i ritam koji mi nije dozvoljavao da sedim mirno. Godinama sam sedeo za kompjuterom, programirao i slusao gou dok radim. Interesantno je kako ta muzika utice na rad mozga. Bez ikakve droge i slicnih gluposti pogled na svet mi se promenio kad sam video da najzad postoji jos neko ko razmislja kao ja (znate kako izgleda to klinacko otkrovenje). SF, cyberpunk, inteligencija, apstrakcija, psihodelija, i sve to spakovano u paket elektronske muzike. Nije bitna produkcija, nije bitna slava, nije bitan dinar. Sloboda uma! Osloboditi svoj um i svoje telo. Inicijacija.

Nije meni bitno da se to bilo kome svidi, ja sam dugo bio jedini klinac u okolini kome se to svidjalo i nije mi bilo bitno da to bilo kome natovarim na nos posto-poto. Ali zahvalan sam tom pravcu i ljudima koji su godinama stvarali takvu muziku i razvijali je. I zbog toga necu dozvoliti da je neko pljuje. Koliko ovde ljudi radi razne zanrove, govori o tome kako uzima pare ovde ili onde, kako snima za ovog ili onog pa ja lepo prolazim, citam i poshtujem.

PLUR!