View Single Post
Old 15-11-2006, 02:36 PM   #68
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: "moderna muzika" i muzika za pare

Quote:
Originally Posted by SHIVA
mozhda ti nemash smisla za humor ili za poeziju
Mo?da, mada ne verujem. Ima drugih stvari za koje nemam smisla

To da si ti inteligentan i da se trudi? da upije? ?to vi?e informacija je super, i kao i svi mi, na osnovu svojih ?ivotnih iskustava naravno gradi? neku svoju filozofiju. Ono ?to jeste pomalo nezgodno, je ?to se sa jedne strane slu?i? nihilizmom po potrebi, kako ti odgovara, a sa druge strane jako hrabro kreće? u izlaganja koja stoje na staklenim nogama, kao da podrazumeva? da samim tim ?to tebi ne?to lepo zvuči kad slo?i? kod sebe u glavi, mora da je jako domi?ljato i istinito. Verujem da bi stepen kritike trebao da bude jednak samokritičnosti. Da se razumemo ja prvi volim da pričam i pametujem, i naravno nisam uvek u pravu. Takođe nekako bih voleo da naglasim da ti ovo sad ne pi?em zato ?to ?elim klasično internet nadjebavanje (pardon, ali mislim da je jako adekvatan izraz) pa sad ja poku?avam da te porazim nekim svojim argumentom, već zato ?to ti se permanentno postovi pretvaraju u klizeće startove na temama koji ne slu?e nikome, pa u neku ruku ni tebi. Teme se pretvaraju u kvaziintelektualne rasprave u kojima se spominje sve od popularne psihologije do kvantne mehanike... ?to i nije lo?e samo po sebi, ali ne svaki put kad uleti? u raspravu, a verovatno i ne interesuje dobar deo ljudi na forumu. Znači uop?te ne ulazim u to da li si u pravu ili nisi - recimo sada, nego čemu sve to prijatelju?

A ?to se tiče onoga oko kvaliteta sadr?ine tekstova pesama, ja ću naravno pretpostaviti da si ti bio humorističan i generalizovao u ?elji da prenaglasi? to ?to su u nekom svom mainstream-u tekstovi za kompozicije namenjeni običnoj publici, i ?to shodno kli?eima ?anrova če?će obrađuju neke teme nego neke druge. Takođe pretpostaviću da ti naravno zna? mnogo tekstova iz svih ?anrova koji su fenomenalni, jer obrađuju te iste teme kvalitetno, i time ne potpadaju pod tvoju definiciju, a da si je ti upotrebio zato jer ti je bilo zgodno kao argument u datom trenutku - ?to inače često radi?.

Pozdrav!
Dushan_S is offline