View Single Post
Old 15-11-2006, 12:47 PM   #64
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

Default Re: "moderna muzika" i muzika za pare

Quote:
Originally Posted by nESbo
Ovo je dovoljno da potvrdi moj prvi post na ovoj temi. U svakom slucaju, svejedno je meni kome se sta svidja, ja imam svoje misljenje. Ja ovde nisam dosao da bih slusao od vas sta vi volite a sta ne volite da slusate kod kuce.. Tako da.. pozdravljam! Tema nema smisla ni malo.
e, nemoj da se ljuti? kao dijete kome su oteli igračku...ja sam se potrudio da skinem ovu stvar, poslu?am i objasnim sa muzičkog aspekta za?to mi se to ne sviđa. Mislim da to ima smisla po?to je ovo muzički forum...a ti bi mogao da mi objasni? za?to voli? ovu muziku: da li ti se dopada zvuk, produkcija, ritam, groove, melodije, programing, estetika pokreta, atmosvera na ?urkama......mislim, ima toliko toga da se ka?e

na kraju krajeva, glupo je i da očekuje? da se svima sviđa neka muzika...npr, meni se mnogo dopada drum and bass, ali mi se dosta puta desilo da se ljudima ne dopadne kad pustim na nekoj ?urci...međutim, ja se ne okrenem i odem kući, nego poku?am da napravim dobru atmosveru i sa tom muzikom...i uvjek sam tu da nekome objasnim za?to volim dnb, ili jazz, ili već...pa ako ti se i poslije toga ne dopada, nikome ni?ta...ne bi mi bio prvi put...ali mislim da je ovo fino mjesto da pričamo o tome bez nervoze i omalova?avanja...to ?to sam ja napisao za goa muziku ne znači da ne po?tujem tebe kao čovjeka, naprotiv. Zato i tra?im da napi?e? za?to voli? goa-u, naravno ako hoće?...
bassystem is offline