View Single Post
Old 15-11-2006, 06:23 AM   #45
zoolander
Senior Member

zoolander's Avatar

Default Re: kako prodati pesmu?

Quote:
Originally Posted by Mogli
Ja bi ti predlozio da hladne glave ponovo procitas sto ti je DaBear napisao... Da kojim slucajem nije zakljucan moj post o oceni moderatora, gde bi se jasno videlo kakav rejting ima ko medju redovnim clanovima, naseg kolegu DaBear-a ja bi ocenio sa najvisom ocenom! Ne zato sto imam neke koristi od toga da on to zna, vec sto on to zasluzuje po definiciji, zbog jednostavnog, extra drugarskog odnosa prema svima nama u iznosenju iskustva, cak i tajni kojima je on ovladao, u ovoj oblasti koja sve nas interesuje. Nisam ni jednom primetio da je bilo koga hteo da povredi ili ponizi, za razliku od nekih drugih koji upravo ovde ispoljavaju svoje zivotne frustracije.
Ako se ispoljavanje životnih frustracija odnosi na mene,niti sam skužil ,niti želim tak djelovati,jednostavno raspravljam,that's it.Ne slažem se sa stavom da nešto na čemu si radio godinama,uložio i truda nade i volje treba dati besplatno,a to zazvoni u glavi dok ti to veli čovjek sa puno životnog i muzičkog iskustva,pa otud i reakcija.
Znam da niko niš ne misli loše,pogotovo ne Dabear,čovek je u Londonu,ima svoj poso i vjerojatno mu je ovakva rasprava čisto trivijalna ,meni je zapravo vrlo simpatičan lik,kao uostalom i cijela ekipa na ovom forumu.

Last edited by zoolander; 15-11-2006 at 06:29 AM.
zoolander is offline   Reply With Quote