View Single Post
Old 13-11-2006, 06:06 PM   #42
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: "moderna muzika" i muzika za pare

Quote:
Originally Posted by Rocket Roll
Prijateljski savet iz najbolje namere, ako dozvoljava? - nemam ni?ta protiv Goe, onih koji ne vole RocknRoll ili privatnih mi?ljenja, ali ja lično nikada ne bih tako o?tro (ogorčeno?) kritikovao nijednu stvar.
Pa shto nisi savjetovao kolege kad su konstatirali formulu goa-trance-a i zakljuchili da to uopche nie glazba? Oni su ti koi o?tro osudjuju... ja samo reagiram na njihova mishljenja koja su daleko uskoumnija od moih jer sam ja ipak 10 godina drvio po gitari u raznim pop/rock kombinacijama a zadnjih 5 drvim po elektronici. Bio sam i na koncertima i na partijima, svirao sam i na koncertima i na partijima. I danas idem i na koncerte i na partije. Oni poznaju samo jednu polovicu i omalovazhavaju drugu bez argumenata ili iskustva. Hvala ti na savjetu ali mislim da i sam uvidjash da si krivu osobu savjetovao.

Quote:
Originally Posted by Rocket Roll
Nikada mi se nije dopadala situacija u kojoj privlačim "heat" na sebe
To se zove linija manjeg otpora i prihvachanje svega shto ti okolina nametne. Ne znam... ja se time ne bih ponosio na tvom mjestu