View Single Post
Old 13-11-2006, 02:36 PM   #2
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Powercore dilema

Ovako....... ja sam prvo uzeo UAD ultra pack (+1073, DD i Boss chorus....kasnije), a par meseci nakon toga PoCO PCI MK1 (4X100mhz)
U pocetku sam bio odusevljen megaverbom, i potpuno izbacio druge reverbe iz upotrebe...... kasnije sam se hladio i sad mi je opet (kad god je moguce) P140 izbor za glavni (vokal revereb). Da imam vise DSP na uadu, koristio bi ga i na akustarame, perkusijama, mozda i za drums grupe........
Megaverb mi sad sluzi za male sobe, i te neke pomocne reverbe, a rado posegnem i za onim artsakustiks VST......
Trenutno nisam zadovoljan nivom iskoristenosti PoCoa kod mene, tako da cu se verovatno vratiti na 1.6.1 verziju , zbog Inflatora i Oxforda (mada ih imam za ProTools) ili mozda uzeti VSS3, ako naleti neki dobar posao. Steta za tako jakim DSPom, koji jos nisam napunio da 40%.........Kompresori sa PoCo su mi u najmanju ruku cudni, oni chanel strip smesni u odnosu na Waves SSl.....

Sad, ne znam........ima dosta opcija, a sto se PCI tice, uvek mozes ostaviti jedan komp sa PCI i linkovati ga sa nekom makinom buducnosti koja nece imati (mada ne verujem) pci.......