View Single Post
Old 13-11-2006, 01:44 AM   #6
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Personalni podaci

Ja se redovno koristim natalnom kartom kao alatom (kao i nekim drugim stvarima koje moderna nauka ne priznaje ili priznaju neki njeni pojedinci na ličnoj osnovi ali ne priznaje globalno naučni estabili?ment) pa mi je kad neko dođe i ka?e "ma sve su to gluposti, to ne postoji", to jednako neva?no kao da mi neko dođe i ka?e da je nauka dokazala da moj automobil ne postoji, a ja se svaki dan vozim njim. Jednostavno me nije briga ?ta ka?e nauka. Ne?to ili radi, ili ne radi. Proba se pa se vidi ako nekog zanima.

A sa druge strane je i ono drugo tačno, ?ta će horoskopski znaci na ovakvom forumu? Kao da su znak i podznak ne?to ?to mo?e objasniti nečiji karakter u potpunosti? Trenutno u BG-u dvanaestina populacije, znači vi?e od 160000 ljudi ima isti znak ili isti podznak... Da li ih to čini srodnim ili sličnim, i da li je to validno kao način da se ne?to zaključi o nekom?
Ako dodamo horoskopski znak, mo?emo onda da dodamo jo? stavki koje bi stajale u profilu, na primer "omiljeno jelo", "omiljena boja", "imate li simpatiju" "na kom ste mestu imali najneobičniji seks", "?ta misli? o vlasniku ovog leksikona" i tome slične osnovno?kolske teme
Dushan_S is offline   Reply With Quote