Re: Nuendo 3.2 veliki problem
Cleanup nisam radio. Extenzija je ista wav, ali sa media player-om otkrivam da je file postao mp2v. Support iz steinberga jo? nisam kontaktirao iz razloga jer to moram prvo preko svojih ?efova pa informatičara i neznam koga jo?. Naravno nitko od njih nema pojma ?to je DAW pa tu priča zavr?ava. Mene samo interesira dali je netko imao takvih problema. Jer jo? dva tonca koja rade na istom računalu, ali bez slike u Nuendu, nemaju takvih problema. Inače video file-ovi su mi oko 2.5 GB. Bavim se sinkronizacijom crtanih i dokumentarnih filmova. Jedino ?to nam je zajedničko je to da i njima se poka?e error, pa kao treba? snimiti projekt, ali ti on neda i onda u Nuendu logu se poka?e error ili Nuendo3.exe ili Quicktime. Na drugom kompu u drugom studiju se događaju iste stvari.
Največa enigma mi je kako je moguče da u mojem audio file-u koji sam snimao sa svojim glumicom nađe se glumac od drugog crtanog sa kojekakvim digitalnim ?umovima. I jo? jedna stvar, ispričavam se ako sam dosadan, kada povučem video file u nuendo i napravim extract audia koji mi je final i it-band , najedanput kada sam več desetak puta pro?ao i slu?ao taj it na određenom tc-u počne da ?umi, a na clipu je sve u redu.
Eto to bi bilo to.
Hvala inače svima.
|