View Single Post
Old 10-11-2006, 06:52 PM   #30
gregor z
Moderator

Default Re: Roland Super Jupiter - demo

sve o.k., potpuno se slažem.....u jednom momentu par godina nazad sam samo zaboravio na sve junote i slichno sto sam nekad upotrebljavao jer su mi jednostavno dosadili (Bit 01/99 , DW 8000, EX 800...etc) i nabavio sam syntheve koji su imali sound koji sam tražio..

Moj ukus kod analogije je specifichan kao i kod svakog od nas .....ja jednostavno volim sound mks-a 80 i jupitera 6, a istina je da nikad nisam imao JP 8 ili igrao na njega (ni na starije oberheime osim matrix 6, 1000 i 12 i marion msr 2).
Prophet 5 imao mi je interesantne zvukove ali je bio tada preskup da bi ga nabavio, a od Sequentiala imao sam samo Six trak (moj prvi analog synth ever).
Istina je da sam Juno 106 upotrebio u nebroj pesama i da je vrhunski odradio svoj posao u svoje vreme ali sada mi ne budi nikakve emocije.
60ica bi mogla dobiti another chance ako bi je dobio za pametnu lovu.
bilo kako bilo imam dovoljno analognih syntheva, moram samo više raditi muziku na njima ne treba mi ništa više......

.....

Novo u studiu: NEVE 33114 Preamp/EQ Stereo rack :o FENOMENALNO....!!!!! i SSL G Comp Clon ....ZAKON..... a uskoro Jomox Mbase01 THE KICK!!!!

Last edited by gregor z; 10-11-2006 at 09:11 PM.
gregor z is offline   Reply With Quote