Re: kako prodati pesmu?
I ja imam sličnu ideju ,probaj ih prodati ili izdavaču ili direktno izvođaču,?alji na sve moguće adrese,to kaj si anoniman nema nikakve veze ako ima? dobre pjesme,ja bi pjesmu cijenio 200eu,s tim da to nije fiksno,valja malo spustiti,neki kompromis naći.Ta cijena mislim da nije pretjerana ako uzme? u obzir da sa jednom pjesmom ima? da se bavi? barem mjesec dana,ako hoće? valjano da ju zbavi?,ma kakvih mjesec i vi?e pogotovo ako pi?e? i tekst,tak da je ta cijena stvarno minimalni ekvivalent za utro?eno vrijeme i obavljeni posao.
Ja jo? nemam cijeli album pa sam probal prodati dvije pjesme bendu koji treba singl,no nisam uspio nai?el sam samo na prenapuhani ego ?kolskog kolege vođe benda.Također su "renomirani"pjesmopisci povezani sa nekim izdavačima pa uz pjesmu nude i mogućnost da se materijal izda za dotičnog izdavača ili da se snimi u nekom skupocijenijem studiu i sl.,dakle nude neki paket gdi automatski mi mali autorčići ispadamo iz igre,makar je takva pjesma u velikoj većini slučajeva zadnji eurovizijski trash,evo to su neke prepreke na koje sam nai?el i koje se mogu očekivati.Pi?i dal si uspio prodati ?togod i kakva su tvoja iskustva.
|