View Single Post
Old 09-11-2006, 03:50 PM   #25
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: = = Shabanology: Starting... - -

Quote:
Originally Posted by DaBear
Bogami momci - lepo ste se napreterivali!
Svetski outboard!
Ajd' sad samo da cujemo snimak i produkciju, pa da skinemo kapu...

pozz
Nije mi jasno Vracu, cemu ovakav stav poslednjih dana?!

Kada si napisao ono o forumu u moderatorskoj sekciji, na prvi mah mi se ucinilo da se salis, mada lose, ali ti zaista ozbiljno mislis da su ljudi odavde marva, sudeci po onome kako se sa visine obracas svima koji nesto rade.

Osecam da nemas pojma o cemu pricas u ovom slucaju, jer da imas, nikada ne bi mogao tako nesto da kazes.
Smeta ti to sto je decko od svoje 23-4 godine odusevljen dobrom opremom i sto misli da je to vrh?
Iz tvoje perspektive sredovecnog coveka, to ti mozda i deluje detinjasto, ali taj isti decko je VRHUNSKI svirac i vanserijski TALENTOVAN i MUZIKALAN, kao i vecina ekipe (ljude za koje znam) koja je radila na projektu.
Dakle, taj projekat bi zvucao muzikalno, sve da je snimljen na Tascam porta sound-u, samim tim sto su ti ljudi ucestvovali na njemu, i njegova krajnja tehnicka karakteristika (u koju takodje ne sumnjam, ali ipak...) moze da bude kakva god, to nece biti bitno nikome, osim mozda tebi i jos ponekome ko je "uspeo u zivotu", pa ne zna sta ce sa sobom.

Ovaj forum (kakav-takav) ti je ukazao cast, postavivsi te za gosta- producenta, a tvoje (nadmeno) ponasanje uopste nije u skladu sa time.
Moja (moralna) obaveza je da ti skrenem paznju na to i da te zamolim da postujes clanove ovoga foruma, bez obzira na njihovo znanje i bez obzira na to "da (hahaha) ionako samo 2-3 lika sa ovoga foruma vrede nesto" (ovo su tvoje reci) jer te tih istih 1997 bezvrednih clanova foruma uvazavaju kao strucnjaka i vide u tebi mnogo vise od osobe koja je tu samo da bi hranila svoj ego.

Jos jednom te najlepse, javno molim da obratis paznju na svoje ponasanje i nacin ophodjenja prema drugima.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote