View Single Post
Old 09-11-2006, 03:05 PM   #8
Don Solaris
Pro Member

Default Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)

Quote:
Originally Posted by analogfreak
Osim toga, trebat ce mi netko pomoci oko event. popravka / ciscenja VZ-1. A smijesi mi se i jedan DW 8000.
Mo?e! VZ-1 ti sredim da bude tip-top. Čak i ako ima mehanička o?tečenja, imam epoxa i mo?e se zakrpati da bude kao novo. Meni je CZ-1 do?ao razbijen na djelu kod pitch bendera. U?as.... ali eto, uzeo epox, sada je ko novo - uopće ne mo?e? sku?iti da je bilo u komadima. Zatim SY-35 mi je do?ao sa vektorom koji je bio nako?en i kriv, sada je ko novo (koristim taj synth kao master za Wavestation A/D, TG-33 i Korg Legacy Wavestation).

Inaće malo mi je krivo ?to nisam uzeo VZ-1, obzirom da su im cijene slične kao i CZ-1. Neznam, htio sam onaj square wave koji ima CZ-1, a osim toga htio sam kao prvo isprobati kako uopće zvuči taj Phase Distortion. Jako interesantan zvuk. Kao stvoreno za stvari iz 80-tih. Koliko znam nema VSTi sa phase distortion. Heh...

Korga DW-8000 i ja vjerovatno uzimam. Pratim ga već mjesecima. Cjena je stalno oko 130 EUR. No sada prvo uzimam jednu klasiku, Yamaha SY-85. Unurta je fantastičan efekt procesor, a oduvijek sam htio taj synth. Sada je pao na 170 EUR.

Na?alost najveće razočaranje mi je AKAI AX-80. Ima neki glupi LFO koji se restarta svaki puta kada stisne? tipku - drugim riječima, kao da ga niti nema. ?teta. Bio sam tako blizu da ga kupim. Jedan moj frend / poznanik iz amerike ga ima.

Eh da... ja ti imam cjenik u koji upisujem cijene već godinu dana, od svega ?to pratim na ebayu. Javi ak treba?. Dobro dođe, kada čovjek ide ne?to kupiti.
Don Solaris is offline   Reply With Quote