Quote:
Originally Posted by analogfreak
Ajde Tomo necemo se pravit sada!!!
|
Heh, dok sam ti jučer pisao post, pretpostavljao sam da si to ti, ali svejedno volim prvo provjeriti za svaki slučaj. (Inače prodao sam dva Matrixa).
Zaboravio sam ti ime, ali znam kako izgleda? i znam da radi? za TV. Vratimo se spravi. Uređaj koji sam posjedovao imao je dva neispravna multiplexera, a voice chip br 2 je bio 1-2 dB ti?i od ostalih. Takvog sam ga dobio. Multiplexere sam zamijenio i od onda su ok.
Ali ako netko čita tvoj prethodni post quote "
kojeg mi je prodao DON SOLARIS
neispravnog", onda ispada kako ti je Don Solaris uvalio spravu i nestao s lovom. Heh... ali nije bio ba? taj slijed događaja, jel tak? Na tom Matrixu svirao si nekih 4 sata prije nego si ga kupio. Dakle, ne četri minute, nego 4 sata (prvi puta kada si do?ao kod mene u 10. mjesecu 2005. bio si oko 3 sata, a drugi puta oko sat vremena). Znači, dovoljno da čuje? njegov sound, provjeri? ga i vidi? dali ti odgovara. Koliko se sjećam oba dva puta smo ga cijelog prevrtili.
U svakom slučaju, ja sam zajebao stvar i ja sam kriv. Trebao sam ti reći da je chip broj 2 ne?to ti?i. Jer sada je sve ispalo naopako, a ja sam ispao kao zadnji prevarant. Ti si mi skroz ok lik, da ne ka?em jedan od najboljih sa kojim sam imao posla oko glazbala stoga bih htio ovo rije?iti čim prije.
Molio bih te da me sutra nazove? na 091 73 82 855, javi? mi cijenu chipa koji si mijenjao, i ja ti istoga trenutka dajem tu lovu na ruke.
Ako ne ?eli? lovu, reci neku uslugu vezanu uz muzičke sprave ili opremu. Ako treba? da ti ne?to dopeljam iz De?ele ili Austrije javi! Neidem često, ali kada idem, idem po mnogo jeftiniju robu - puno peneza sam tako u?tedio. Ako treba? ne?to sa eBaya, javi, imam otvoren račun, karticu i znam "proceduru" jeftinijeg uvoza (pogledaj sprave koje imam, većina je iz vana, u?tedio sam skoro duplo).
U svakom slučaju me nazovi, htio bih ti se ispričati za glupost koju sam napravio.
P.S. Čuj, ja se nadam da cjela ova priča ide zbog chipa broj 2. Ako ne, onda