View Single Post
Old 06-11-2006, 09:22 PM   #8
Max
Pro Member

Default Re: payback time - downtempo

...evo preslusao sam je ..... ko prezivi 12 min pricace ( salim se naravno )

Nije lose odradjeno .... odmah mi je pao na pamet Vlado Dzihan i " Deep kitch " , pa sam otvorio i tu pesmu u Wave lab u zbog poredjenja .....

Ne razumem se u ovu vrstu muzike , pa necu o tome da li je neophodno 12 min necega sto licno meni ne mopze da odrzi paznju ( mozda su me uhvatile godine ) , ali evo sta je meni zasmetalo ......

Ako u ovoj muzici ritam treba da bude dominantan ...... nije ....
Ova noga nema prevelike sanse da gruva u klubu ..... loop je prilicno povucen .....

... a ako pravac ne zahteva jak ritam nego jake sintove onda je sve ok

Pri kompresiji onih " gromova " se desava distorzija , tacnije kompresor gusi celu pesmu u momentima tih gromova sto malo smara .

Ja bih licno matricu rasirio jos , ali takodje nisam siguran da li stil to trazi ....

Ima slatkih ideja u aranzmanima , dosta toga sam vec cuo kod Dzihana , ali nema veze , to mi je slatko ........

Frekventno je ok , mozda bih dodao malo basa .... i definitvno fali noge ( sto je opet u basu ) ali sve u svemu to je ok ......

Na zalost nisam uspeo da cujem nista od onih " sitnih detalja " pa bih zamolio Shivu da me uputi gde da obratim paznju .......

E sad .... da li je meni klavir npr grozan , a autor u stvari hoce da klavir ima " deciji "prizvuk , u to ne smem da ulazi ..... stvar autora .....

eto .... prve impresije , a voleo bih da cujem impresije ljudi koji su upuceni u ovaj pravac .....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote