@ Vrach
Kolko sam do sada shvatio iz tvojih prica ni ti ne zivis od muzike nego od neceg drugog, zar ne? Instalacija kucnih bioskopa se tesko moze nazvati muzikom. Radis ti i muziku ali ako zabodes zabo si, a ako ne onda je tu nesto drugo, jer tesko da bi tako lezerno pisao o tome kako provodis radni dan u studiu da samo od njega moras da zivis, tacnije od muzike koju pises. Ovo je mala digresija na zadatu temu (ili ti off topic) iz prostog razloga sto vidim da nas sve trpas u isti kos i to vrlo los!!! Po tebi bolje da batalimo muziku i da pocnemo da gajimo zeceve, kukuruz il da valjamo neku robu. Zaboravljas da ovde ima ljudi koji zive to sto vole i radice samo to sto vole pa makar ne videli dinara od toga, ili ako vec moraju da zarade za zivot onda muzika bude sekundarni izvor zarada ali ne i sekundarna stvar u zivotu. Sve je to stvar kompromisa i zelja koje neko poseduje, tacnije sta ocekuje od zivota -koliki standard. Ocigledno da nisi muzicar (pre muzikant) jer nacin na koji pricas o tvom muzickom poslu svodi se samo na KESH...kontam da se mora ziveti od necega, dakle ni reci o licnom izrazu nego samo daj sta trziste zahteva- ruku na srce pokazao si nam koliko dobro to radis i tu skidam kapu bez dileme. Nista nema lose u ovome ali nemoj onda da nam popujes kao mi treba da vidimo neke stvari i da li znam nesto ili ne.......mislim da na na ovom forumu u najmanju ruku ima barem 10 ljudi koji bi po svom znanju i CV-u bili MEGA VRH u Londonu, to sto si tamo gde jesi ti ne daje za pravo da nam solis i tupis kako smo slepi i gluvi i kako imamo pogresne predstave, jer to o cemu ti pricas je samo jedan mali segment ogromnog trzista koje i samo izumire...znas i zbog cega? zbog hiper produkcije, udovoljavanja masi i vijanja kesha - koje vise nema blage veze sa onim sto je nekada bilo.... Nekada se stvarno pitam kada cujem te takozvane " hitove" ko je ovde lud, i po cijoj skali se meri taj "kvalitet"?
"Koja su dva pouzdana znaka da je Svet otisao u k***c?

- Najbolji reper na svetu je belac
- Najbolji igrac golfa na svetu je crnac...."