View Single Post
Old 05-11-2006, 05:31 PM   #42
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: PUT YOUR HANDS UP for DETROIT

Quote:
Originally Posted by DaBear
Quote:
Originally Posted by SumAnuT
Koliko sam ja zakljucio iz tvoje price, stolar ima vecu umetnicku slobodu pri izradi stola nego ti pri izradi nekog mixa. Ukoliko izadjes iz okvira, nece ti dati pare niti ce se druziti sa tobom, niti ces imati da jedes niti ces imati gde da zivis niti ces imati ista. Ne samo ti ceo zapad je takav. Vi ste odavno, prodali dusu djavolu, sad zivite sa time.

Nisi dobro zakljucio! Ako stolar napravi trouglasti sto, 2m x 3m, ne moze da udje u kujnu , moze dete da istera oko na stolu ili sta vec!
Znaci ili kockast ili okrugao sto!
a svi su ili okrugli ili kockasti !!! Znaci - pravis isto SAMO MALO RAZLICITO!!

To se ince zove trend / moda / itd....imas razne muzike koje se slusaju i njihove permutacije. Ako uzmes da radis nesto sto nema dodirnih tacaka ni sa cim sto se danas slusa - nece biti lako da ga proguras - jer je zvuk svima nepoznat!! Kapiras?
Kakva prodaje duse...zapad..? Boze..zapanjen sam kako ljudi vide samo 2 prsta od nosa! I give up....!

Pa da, stolar mora da pravi sto po merama, ti radis mix po merama ... to ne znaci da svi treba da pravimo pussy house da bi nas neko zapazio i da bi zgrnuli pare.

U tome "samo malo razlicito" i jeste poenta. Ko zna sta bi ti mogao da napravis da nemas teret para na ledjima i da pustis masti na volju i da zaboravis na standarde ... ocigledno nisi dovoljno hrabar da pokusas.

Mislis li ti druze da vangelis ili enya ili mogu sad da nalupam bilo koga hrabrog i originalnog, hans zimerman, shpongle ... da oni kad sednu za komp razmisljaju kao ti??? E sad cu da napravim bas onakvu pesmu kakvu sam cuo vec 10000000000 puta na tv-u ... samo malo drugaciju?

NE RAZMISLJAJU TAKO! U tome je razlika izmedju tebe, njih i svih komercijala plagijatora.

To sto si se ti odrekao neceg svojeg radi para, i sto nisi bio hrabar ni da pokusas jer su te okovali parama (za sta te nimalo ne krivim, ceo zapad je takav), ne znaci da svi treba da idemo tvojim putem.

Bolje da 10000000 nas pravi muziku hrabro i na svoj nacin i neka nas 99 posto ne uspe, a jedan bude novi velikan muzicke scene, nego da se svi priklonimo komercijali i pravimo svi istu muziku koja ce se slusati jednu sezonu a onda zavrsiti u kanti za smece!

Nemoj previse licno da shvatas ovu raspravu.
SumAnuT is offline