View Single Post
Old 05-11-2006, 03:27 PM   #41
DADDY Z
Moderator

DADDY Z's Avatar

Default Re: PUT YOUR HANDS UP for DETROIT

Quote:
Originally Posted by DaBear
Ta POBUDA se zove POSAO!!!! Ljudi RADE muziku, kao sto neko radi u bolnici ili fabrici ili u office-u !!!!! A ti ljudi u bolnici, fabrici itd, ne idu na posao iz pobude da zarade plate - nego da rade i zarade za zivot!!!

Imas (skupu tehniku), placas prostoriju za studio, struju, racune, moras da ides na odmor, da kupis pantalone, gace,....mama i tata vise nisu sa tobom, imas 28, 30, 35, 40 godina...koliko vec. Moras da zaradis sam!!
POSAO se to zove...radis pesmu koja ce da radi u klubu - zbog koje nece da se razbezi masa sa podijuma...i kad to uradis dobro - onda se to zove hit! A kad je nesto hit, znaci ljudima se svidja i hoce da kupe to (da slusaju na walkmenu, kuci, da ih podseca na ono vece kad su se urokali u klubu uz tu pesmu ili kad su uhvatili ribu , ili sta vec!) E kad ima ljudi koji bi to da kupe, onda to neko mora da im proda - a ako ih ima vise koji se interesuju da prodaju - onda pocne otimanje!
A ti posto radis za ideale, zivis od vazduha, oblacis se sa travom i liscem, jedes prasinu - ne trebaju ti pare, pa im poklonis sve za dzabe - da te ne bi pluvali mrmoti na Rumskom ! Ha,ha,ha,aaahhhhhaaaaa.a.a.a

C'mon people1 Get a life!!
E vidiš gosn BEAR prevario si se žestoko u mom slučaju..no nema veze,neću ti objašnjavati ko sam i šta radim,pošto vidim da nas sve stavljaš u isti koš...reći ću samo da je meni muzika dodatni izvor novca..no hard feelings

Last edited by DADDY Z; 05-11-2006 at 03:31 PM.
DADDY Z is offline