Re: PUT YOUR HANDS UP for DETROIT
Eto, bas je lepo Lacky sve objasnio.
"Hejtere" ima svugde, i stalno im neki k***c fali! Stalno pametuju svima itd...
Ja samo znam da je meni neko imao da skrene paznju na par stvari pre mnogo godina - mnogo bolje bi prosao. NApravio sam toliko gresaka, bas zbog toga sto sam bio mlad i napaljen kao masa na ovom forumu!
Ali, izgleda da dok covek ne iskusi sve na svojoj kozi, nikakv savet mu ne pomaze!
Sto se tice para - ovde sam upoznao GOMILU ljudi koji su jos uspesniji od mene i poznatiji, i sem o opremi, uglavnom se prica: Koliko si naplatio za remix, za koliko si potpisao pesmu, koliko je stiglo para od emitovanja, kome si uardio pesmu / mix, itd. NA ZAPADU svi pricaju o tome!! Materijalizam rules!!
Ako nisi uspesan, ne radis dobre pesme, ne programiras dobro, miksas ili sta vec - nisi u "ekipi"! Niko nece ni da pomisli da te zove za neki posao, a ako te vec zovu, normalno je da nece nista da se radi za dzabe!
DOKLE GOD SE STANUJE I JEDE KODA MAME I TATE - tesko je to shvatiti!
jel privatni doktor ili stomatolog treba da operise ili pravi zube za dzabe? Da se ne proda mozda?
Sto kaze poslovica: "kad porastes - samo ce se kasti!"
A sto se tice kritika, ja se ne uzbudjujem, jer ko sto rekoh par puta - neko treba da je URADIO NESTO da bi mogao da kritikuje....Gde su VASI AUTORSKI radovi? Jel izaslo negde (sem na web-u?) jel se vrtelo negde, JER IGRAO NEKO U KLUBU na vasu muziku ili miks?
(Na nekom velikom celodnevnom festivalu u Berlinu pre par godina, 5 svetskih DJ-a je vrtelo jedna moj remix...bilo je vise od 10.000 ljudi... na primer!)
Gde su ti AUTORSKI RADOVI da nam svima pokazu kako se radi..sve do sada sto sam cuo na forumu uploadovano je totalno bezvredno, nedovrseno, samo crtice od ideja - ne cak ni ideje!! A sto se ne izdvaja po nicemu - da ne pricam. Toga ovde ima na TONE!! Ovde SVI rade neku muziku...
Pljuvanja ima i ovde i nije samo na muzicare nego i na glumce, sportiste itd..to je "sport" za one koji nista drugo ne znaju!
Za one koji se nisu ni rodili kad je Sloba Markovic Moog-a ili Oberheima...ili cak i ja mrsio na MC4 daleke 1981!!!
A sad odjednom - svi kome! Razvaljuju sve (u cetri zida njihove spavace sobe / studija!) a sto niko drugi nije cuo za njih , to nema veze!!
------------
Jel mozda zabranjeno upotrebljavati rec "Detroit" u muzici (ako nije techno iz Detroita)??? Kazite to rapperima iz Detroita..boze smesno!!
|