Re: PUT YOUR HANDS UP for DETROIT
E..ljudi mala digresija.
Sta bre oce ova Baba Vracara( mozda za pocetak tekst obecava alli)!
Covek vec godinama radi to sta radi, i uspesan je u tome (jedan od najuspesnijih sa ovih prostora koji zivi i radi napolju i to iskljucivo sa tim nama tako dalekim svetom).
Ovde vama je on na forumu, i u glavnom prica o parama, surovoj realnosti i kako uspeti.
Tako da dolazi do jasnog izvalacenja zakljucka da: On to u stvari radi samo zbog love!
Tacno! Covek to radi za lovu, i tu ste u pravu.
Jer neko ko ima cetiri banke, bavi se muzikom kao profesijom "N" godina i ako nije ustanju da zaradi za zivt Onda mu to u stvari i nije profesija vec je Texas ili hobi (nemojte me pogresno shvatiti ne podcenjujem hobist, tu ima mnogo ljudi koji su jako talentovani ali nemaju pritisak egzistencije).
Sad ga napadate kao :Gde je tvoj autorski rad? Napravi pesmu!
Pa valjda je aranzman autorski rad?
Izvinjavam se, ali dobar arr. ili remix!, vise vrede nego neka govnjiva pesma, koju nikada niko nece cuti!
E sad, ako mislite da je mali Vrac sa 17 godina odlucio..!, da zaradi pare u zivotu.., i onda poceo da se bavi muzikom!
Dali je to zabluda? Jer da je tako!!, zavrsio bi ekonomiju,postdiplomski na Harvardu (ili ko zna vec gde, a i to bi da je krenuo u tom pravcu) i danas bi bio direktor banke [ opet tamo negde! A ovo bi( naprimer) bio domaci forum bankara gde mu mali ,domaci sticeri i preprodavci deviza zavide]!
Covek je poceo da se bavi muzikom zato sto to voli!
Stalna pitanja su: Kako prodati arr. kako stupit u kontakt sa izdavacima, kako uspeti u svetu( izvinjavam se ali to su najcesca pitanja upucena njemu)! i elem kako uopste uspeti!!
I covek daje ( sto zbog nostalgije prema kraju odakle je,osecaju kulturoloske pripadnosti i koznih gaca) najiskrenije savete i impresije.
Onda ide jedenje govna kako je on estrada i sve meri komercijalnoscu
E sa tim ubedljivo najuspesnijim covekom iz muzickog kreativnog biznisa na ovom forumu (a i mnogo sire, vec sam ranije naveo) neki imaju problem ( ne on sa njima!, jer da ga ima nebi bio tu).
Uspeh pjedinca se ovde tesko prasta, a pogotovo ako taj pokusa da im se priblizi.
Nemoj te da pravite grske ovog tipa i dalje (Ovde imamo coveka kao sto je Sloba Markovic, koga polivate, umesto da budete pocastvovani sto dolazi na forum i ponudite mu mesto gosta foruma. Njegovo znanje ozbiljno prvazilazi profesorski nivo na svetskim akademijam moderne muzike, za koje smo culi samo iz prica i cija karijera je nedostizna vecini u 6 narednih reikarnacija).
Slusanje uvreda! Pljuvanje ovih ljudi [ koji su vas (uzgred receno) udostojili svoje paznje] na ovom forumu ( i tolerisanje toga), meni licno potvrdjuje da je Vrac( za kog sam cuo ranije a upoznao ga na ovom forumu) covek koji stvarno vredi ( a da ne govorimo o coveku iz prethodne zagrade)!
Ps. Izvinjavam se Vracu na Baba Vracara!
A onima!!! Kojima je ovaj tekst namenjen, nepada mi na pamet da se izvinjavam!
Last edited by LACKY; 05-11-2006 at 05:58 AM.
|