View Single Post
Old 03-11-2006, 02:40 PM   #9
zoolander
Senior Member

zoolander's Avatar

Default Re: rumski elektronska kompilacija

Quote:
Originally Posted by alektom
Kada sam rekao ''komercijalni potencijal'' nisam ni mislio da treba praviti pare od ove akcije, jednostavno sam hteo reci da ne bi trebalo zamarati nijednog potencijalnog slusaoca, nekakvim 10-minutnim elektro izivljavanjima.
Upravo tako,valja napravit pjesmu,koja normalno traje s tim da oko 80% stvari ne bude gradacija .
Meni se ne sviđa činjenica da kompilaciju radite ko 16-to godi?njaci,trebali ste svatit tokom godina bavljenja mjuzom da pjesma mora imati populacijski ?tih,mora imati određenu dozu komercijalnosti u sebi da bi privukla pozornost,a pri tome pjesma ne smije biti seljana.Jednostavnije je napravit ne?to ne melodično,jer je samim tim i lak?e kompenzirati ne ba? reprezentativan uradak,a ego je opaka stvar .
Također mislim da ste situaciju oko kompilacije bespotrebno zakomplicirali do mjere da postaje apsolutni napor.Dogovori su boga ti takvi ko da će se kompilacija emitirati diljem svijeta i zaraditi miljune,smije?no mi je to,po meni su se trebale prikupit hitonosne stvari,bez obzira na ?anr, a najvi?e ulo?iti i razmi?ljati o tome da se cd dobro izmasterira i ujednači, zamorna mi postade cijela ta spika, stoga ja odoh,over and out
pozz
zoolander is offline   Reply With Quote