Quote:
Originally Posted by PedjaBG
Thanx guys!
Ne bih bio takjo iskljuciv kao sto rece Dusan :
''A to ba? i nije ne?to ?to interesuje aktivnu internet populaciju koja je često aktivna na netu upravo da NE MORA da slu?a i gleda takve stvari.''
Ja licno jesam veoma aktivan na internetu kao i dosta ljudi koje poznajem, a itekako smo zainteresovani za ''OVAKVE STVARI'' . Mislim da si uglavnom u pravu, ali si malo preterano generalizovao internet aktivnu populaciju Srbije kao non-pop slusaoce.
|
Pa nisam nego zar ti na neki način ne govori ne?to da ti slu?a? Pop, ide? po netu a upravo ti ne zna? gde bi to promovisao? Tj jednostavno nisi naleteo na takva mesta. A potrazhi sad sa google-om grim death ultra gothic metal ili neki sub sub od suba podzhanr elektronike kao pojam i naci ces TONE mesta na kojima mozhesh da ostavljash postove, gurash se i slichno. Nije to do pop muzike ili da je kritika pop muzici, nemoj me pogreshno shvatiti, nego pop muzika nema zagrizhene fanove kao opskurniji zhanrovi gde su ljudi tu iz ljubavi i koji imaju dobre volje da recimo ako na nekom forumu ostavish link svi redom poslushaju pesmu. Ko će da ti slu?a pesmu na nekom generalnom forumu gde su publika upravo oni kojima bi ti da proda? album? Razumesh na shta mislim? Elem kao shto su i neki drugi rekli mislim da za komerc varijantu internet nije toliko bitan kao sredstvo promocije, bar kad je kod nas slučaj. naravno ako neko ima ne?to da ti po?alje kao link, super, ja nemam ideju.
Sve najbolje!