View Single Post
Old 29-10-2006, 11:49 PM   #7
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Promena jacine zvuka u Sound Forgeu

Quote:
Originally Posted by Atila30
Cuj momak, ja jos jednom da posavetujem tebe - da dobro preispitas sta pises!
Ili danas mozda neko slavlje kod tebe, pa si malo veseo!

Tvoja kultura i vaspitanje su tvoja licna stvar ali to nije merodavno da upadas u ovakve nepotrebne konflikte sa nepoznatim ljudima i u afektnom i malo vise prepotentnom stanju - da pises svakakve gluposti!

Koje bre komercijalne savete spominjes?
Koju muziku, miksanje?
Pa muzicari su mali moj, umetnici pre svega, verovatno jos nisi upoznao i tu stranu medalje!
A umetnicima - prilici jedan malo drugaciji zargon, sada, neka izvine svi ostali sto citaju ove gluposti - kako sam i ja prinudjen da se ovih par minuta spustim na tvoj - zargon, ali moram, da bi bar malo razumeo!

U svakom slucaju, administratori i svi ostali - hvala vam veliko na svu pomoc, a ovog lika da zadrzite obavezno, jer vidite i sami koliko puno vam znaci na forumu!
Dok ostale - brzo ali sigurno - gubite ekspresno!
Ne samo da lik doprinosi da nikada vise ne napisu ljudi post, nego i da komplet obrisu forum iz favorita!

Svaka cast i naravno - ZBOGOM ZAUVEK, a nakon ovoga - nek se mali igra i zeza pisuci gluposti - i tako niko vise nece citati, a vec ih ima na hiljada!
JA sam prilicno svestan svojih postupaka i uglavnom znam sta i kada pisem. O mojoj kompetenciji mozda govori i ukazano poverenje da obavljam na forumu duznost koju obavljam.
Da, veseo sam, da dobro sam raspolozen, ali nemoj se pozivati na moju "prepotentnost" koju nisi imao ni prilike da iskusis.
Pre potrazi razloge u svome kompleksu "dirigenta sa aranzerom" koji trazi hitno resenje svoga problema, a neko mu kaze kako ce to uraditi najhitnije i najbolje.
U tom momentu kada sam ti to pisao nisam imao ni priblizno stav o tebi ovakav, kakav sada imam, ali ocigledno mislis da si popio svu pamet sveta, pa te u tome uverenju i ostavljam.

Dovoljan je podatak da o nekome mozes da sudis, a da ga niti poznajes, niti zelis da vidis ista sto je on u stvari. Validnost tvojih procena je stvarno bedna, a sveukupan utisak jaaako tuzan.
Ti na nivou moga zargona, po svemu sudeci ne mozes da budes, jer bi to za tebe znacilo par stepenika na gore, koje, sudeci po tvom stavu jos dugo neces dotaci, no, vreme je uvek pametnije od svih nas, pa najbolje pokaze ko je sta postigao u zivotu. Moguce je da ces nam svima ovde jednog dana pokazati da si ti jedan veliki umetnik i da sam ja procenivsi da nisi dovoljno kompetentan da savladas tvoju integrisanu zvucnu karticu, bio u velikoj zabludi.
Verovatno cu tada skupiti dovoljno snage da to i javno priznam.

Mogao bih to da ucinim i sada, ako bi to podiglo tvoj ego (ili sta vec), te mi samo nagovesti, ako je to ta situacija.

Eventualno bi mogao da nam kazes u klasi kog dirigenta si diplomirao dirigovanje, ili si ga imao samo kao predmet na teoretskom odseku (ups ,mozda jos jedan komplex?) na akademiji ili.... ne daj Boze, samo u srednjoj muzickoj (ups, ups, ups....).

Evo, necu vise. Vec vidim da se forum osuo sa svih svojih 2000 clanova od moje besede, pa prekidam dok ne propadnemo skroz.

Tebi, ako "putujes", sretan put i "ne okreci se sine". Mi smo ovde definitivno ruzni, prljavi i zli, a to ce da ukalja tvoj umetnicki genije, st o nam ni jednog momenta nije bilo ni na kraj pameti.

Sve najbolje

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline