View Single Post
Old 29-10-2006, 08:34 PM   #10
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Promena jacine zvuka u Sound Forgeu

Quote:
Originally Posted by Atila30
Pozdravljam sve i da zamolim za pomoc.

Nisam profesionalac u ovom poslu, medjutim, za neke privatne potrebe, tacnije - za potrebe u skoli, potrebno mi je da usnimim neke instrumentalne kompozicije sa aranzera na CD, da bi se to moglo kasnije pustati na probama u skoli (Na tu muziku treba da peva hor).

Javio mi se je sledeci problem:
Imam KorgPA80, kompjuter sa integriranom zvucnom i program SounForge 8.0.

Pokusam da snimim nesto, medjutim, kada pustim da cujem to sto je snimljeno, zvuk jednostavno - cas je jaci, cas je slabiji i tako ide tokom cele snimljene pesme!
Ne znam da li umem dobro da objasnim problem, ali to izgleda - kao da neko neprestano okrece potenciometar za jacinu - cas jace, cas slabije!

Molim vas da mi pomognete kako da resim ovo, jer mi je veoma hitno!

Hvala i pozdrav.

Dali je SF.....??? ili je OK...jer sad se sijecam da sam imao dosta problema prilikom isprobavanje v8..te mislim da je to zbog C..ck.
Probaj Cool Edit ili WLAB pa i Cubase je tu.
Samo pitaj ...sto znam pomoci cu i ...nemoj da previse ostro shvacas neke
(mozda) prenagle odgovore svi smo prosli te porođajne muke.
Samo se orjentiraj na ono sto je bitno na ovom forumu a to je ZNANJE i savjeti.
PS.
Sjecam se kada sam poce na forumu da je jedan lik(vec stari forumas)uvato me na...neces vjerovati pravopis i to na zareze i ..Č Ć...i zato sad nastojim da pisem bez zareza i bez Č i Ć....!