Quote:
Originally Posted by Oggy
HAHAHAAAA!!!
Cudni su ljudi...
Jednog momenta kukaju "hitno mi je", "bitno mi je", a kad za to hitno i bitno treba da se isprsi za box cigara ili turu pica, onda drvlje i kamenje na onoga ko je to savetovao...
Naravno da to neces meni izbrojati te silne evre, jer ja biram i drustvo i saradnike, ne po parama vec po tome kakvi su.
Niko ovde nije duzan da resava tvoje poslovne probleme, za koje si direktno trazio soluciju, vec smo tu da raspravljamo o muzici, njenom stvaranju, snimanju, mixanju...
Kada budes trazio nekomercijalan savet, dobices i nekomercijalan odgovor, ovako bi ti bilo bolje da i poslusas poneki savet, ne bi li sebi ustedeo vreme (i novac).
|
Mislim da je jedini problem kod novog clana(usput dobro dosao) sto je bio iskren..priznao za sto treba savijet..a da je izbacio prvi stupac bilo bi sve ok...
Ljudi moji a za sto trebamo savjete napr. JA pa Sandro(oprosti Sandrob samo primjer)nego da savjet pretvori u lovu.Pa Sandro je dao tisuce savjeta (havala..hvala ti) ali i dobio po koji i koristio ga u svom komercijalnom studiu.
Neznam za tebe ali ima nas dosta da "komercijalno" koristimo savjete ostalih ..a i "ostali" primaju savjete od nas..komercijalne..dakle zazelimo dobrodoslicu novom clanu i ispricajmo se svi koji smo procitali ovaj forum.
Ja cu prvi.... orprosti probat cu da saznam nesto o tvom problemu..naime vec dugo ne radim u SF ali zato nesto "kuzim" u Cool Editu.Pitaj...