View Single Post
Old 29-10-2006, 08:21 PM   #7
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Promena jacine zvuka u Sound Forgeu

Quote:
Originally Posted by Oggy
HAHAHAAAA!!!

Cudni su ljudi...
Jednog momenta kukaju "hitno mi je", "bitno mi je", a kad za to hitno i bitno treba da se isprsi za box cigara ili turu pica, onda drvlje i kamenje na onoga ko je to savetovao...

Naravno da to neces meni izbrojati te silne evre, jer ja biram i drustvo i saradnike, ne po parama vec po tome kakvi su.

Niko ovde nije duzan da resava tvoje poslovne probleme, za koje si direktno trazio soluciju, vec smo tu da raspravljamo o muzici, njenom stvaranju, snimanju, mixanju...

Kada budes trazio nekomercijalan savet, dobices i nekomercijalan odgovor, ovako bi ti bilo bolje da i poslusas poneki savet, ne bi li sebi ustedeo vreme (i novac).
Mislim da je jedini problem kod novog clana(usput dobro dosao) sto je bio iskren..priznao za sto treba savijet..a da je izbacio prvi stupac bilo bi sve ok...
Ljudi moji a za sto trebamo savjete napr. JA pa Sandro(oprosti Sandrob samo primjer)nego da savjet pretvori u lovu.Pa Sandro je dao tisuce savjeta (havala..hvala ti) ali i dobio po koji i koristio ga u svom komercijalnom studiu.
Neznam za tebe ali ima nas dosta da "komercijalno" koristimo savjete ostalih ..a i "ostali" primaju savjete od nas..komercijalne..dakle zazelimo dobrodoslicu novom clanu i ispricajmo se svi koji smo procitali ovaj forum.
Ja cu prvi.... orprosti probat cu da saznam nesto o tvom problemu..naime vec dugo ne radim u SF ali zato nesto "kuzim" u Cool Editu.Pitaj...