Re: NetLabel izdavaci
ovaj sta mislite o tome da se odradi rumski net label ? mozda sam malo poranio sa ovom idejom :]
da bear u pravu si sto se tice elektronike donekle , evo ima nasih dj-eva /producenata koji eto mogu sebi da priuste lagodan zivot naravno pre toga su 10 godina krvavo radili svugde gde su ih zvali pa sad imaju svoj label imaju svoju agenciju za brigu oko talenata i sl. mozda bi najkompetentniji bio da odgovori i da potrepi i da me ispravi zoki nikolic iz noise destruction-a posto je on veliki "dinosaurus" na nasoj elektronskoj sceni , kakva je iskustva imao sa izdavacima na vinilu i sta su sve uslovljavali i neka to uporedi sa ovim mojim slucajem tj neka kaze sta misli o net labela-u , tj bilo ko koje imao i ima dodir sa srpskom elektronskom scenom , veruj mi da ovde ima mnogo boljih producenata i dj-eva nego u londonu samo eto lupaju embargo ili beze od nas samo zato sto smo iz srbije , pitaj ako poznajes dj-eve koji su dolazili ovde koliko su placeni(necu za sve da tvrdim da su preplaceni mnogo vise nego sto stvarno vrede) koliko su placeni u londonu ali to je sad neka druga prica ... elem jel imao jos neka iskustva sa nekim net izdavastom ?

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
|