View Single Post
Old 26-10-2006, 01:36 AM   #13
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Default Re: koji program za live svirku

evo odgovora i ovde na pm koji si mi poslao :

najprostije moguce :] znaci dve audio karte delta + sb live midi in out tj delta je master a live je samo jos jedan input/output tako je radilo pre godinu dana kad sam imao obe karte ubacen u svoj komp i radilo je samo tad nisam imao rmx ali sam drndao midi in sa live-a a delta je skupljala podatke sa live-a i svirala vst ili 505 znaci moze da se nesto prosirenije odradi znaci standardan setup koji je midi in za svaki kanal posebno i naravno out , videcu jos kako se to ponasa sa usb midi klavijaturom (evolution mk426-c ukoliko je u medjuvremenu ne proda) + rewire sa reason + orion + rebirth (ovo sam zaboravio napisati ali cu videti posto je audiorealism skoro pa tu negde sa njim) ako to proradi bez greske super :] znaci master je cubase :] a da veoma bitna stvar jeste to da je master asio bio deltin

pretpostavio sam da ces spomenuti midex i sl. vidi kako ce ti raditi sa bilo kakvom audio kartom koja ima midi in/out , znaci ovaj hardware koji cu koristiti prima samo note kontrole ce se raditi uzivo (tako se planira) i neko brckanje po klavijaturi a la goran bregovic , znaci iskljuci midi sync sa svih klavijatura tempo ako je moguce namestaj "rucno" ukoliko radis uzivo neki arpeggio sa nekih od klavijatura ali opet to ce bezati u svakom slucaju posto midi clock medju samim spravama nije isti ... isprobace se ova moja zamisljena varijanta pa cu preneti neke utiske ... najvise od svega me interesuje dal' ce usb da pravi neki problem

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote