Quote:
Originally Posted by bassystem
na ovo je itekako moglo da se skače...nastup je podijelio u 3, 4 bloka i ja sam tu odlijepio...ostali smo do kraja, i super se proveli, on je mije?ao brazil, klasični dnb, hard core, ali sve sa ukusom...mc je bio dinamyte, i taj nastup bih okarakterisao kao najbolji ikad...
|
Exit 2001 = Mc Dynamite = "Serbia, are you ready for the future"
Roni je razbio taj set. Ja sam svo vreme igrao, ?to obično ne radim, ali jednostavno nisam mogao da izdr?im.

Ono je za mene bio najjači nastup nekog DJ-a (iako nisam bio na mnogo nastupa). A, veče pre toga je bila GLO ekipa na čelu sa LTJ Bukem-om u Barutani, gde sam isto bio, i to je moj DNB vikend 'for life'.
To za marketing i DJ-eve si potpuno u pravu, jer ima čini mi se dovoljno 'egzoticnog' dnb-a koji bi mogao da se pu?ta. Zanimljivo je kako su Australijanci, pankeri, Pendulum-i, uneli rock elemenat u celu priču i napravi booom.

Mislim da će se dnb tek razvijati, ba? upravo zbog tog me?anja ?anrova (pod?anrova).
Stvarno treba naći groove koji će da radi preko 180 bpm, a da se ne pređe u speed-break-core.
@Artur
da da, posle dva piva sve počinje da zvuči lepo, čak su i neke devojke koje inače smatram za ru?ne nekako lep?e posle dva piva, a tek posle 5-6, ma ljepotIce
A ?to se tiče izumiranja dnb-a, to čemo tek da vidimo.