@Bassistem
Ne znam sta da ti kazem sem RESPECT!!!Znas,drago mi je da nisam sam i lud...
Hiljadu puta se pokazalo,barem u mom slucaju,da ljudi u stvari i ne znaju sta vole!?Prosecni ljudi gutaju pricu...i dobro im je ono za sta su culi da je dobro.treba im nametnuti...da se istom silinom 15 godina forsirao npr.jazz umesto turbo folka svi bi danas bili u jazz fazonu...a narocito je interesantan taj Jazz trend koji ovde kod nas furaju oni koji po svaku cenu zele da se izdignu iz mase,takozvani urbani,pa kad jednu glupacu koja je tresla splav do pre dve godine danas pitas sta slusa reci ce ti da slusa Jazz...postade trend...a ne da to ne razume,nego pojma nema o cemu se tu radi...posto sam i sam u neku ruku klinac

odlicno znam kakve su muke biti sa svima,a sacuvati svoje,ali na srecu ide mi dobro

...znas li koliko ljudi iz mog drustva danas slusa kvalitetnu muziku,zahvaljujuci meni,ne zato sto im se to nesto narocito dopada,nego zato sto su progutali pricu koju sam im plasirao...zavisi kako im to prestavis.To su neki cudni stereotipi...svako ko pozove devojku na veceru,u pozadini pusti Barry White-a,jednostavno je izdresiran da je to za to...on je na filmu video kako neki macho lik drzi plavusu u zagrljaju a u pozadini svira B.W. i to je to...isto tako 90% danasnje omladine misli da ako hoces dobro da se provedes moras da odes na splav i da otkines na Seku...ljudi jednostavno imaju iskrivljeno poimanje muzike...danas muzika sluzi da ti se slaze uz patike,a to je porazno

Muzika danas je vise socioloski fenomen nego ono sto u stvari jeste-umetnost...sto se mene tice,ja sam uvek slusao i slusacu muziku prvenstveno zbog sebe i vise volim da cujem DVA tona ali prava,nego da slusam nekoga kako se izivljava na instrumentu i vrti neke nabiflane gluposti sto brze moze...muzika je umetnost a te specijalne vestine su za zonglere...