@ Shiva
Quote:
Drugim rjechima zvuchi mi bukvalno pretenciozno i prepotentno. Odlichan celofan ali uglavnom bez glazbene inovativnosti
|
Da li je ne postovanje ili ne razumevanje prosudi sam. I niko nije paranoican, nego samo malo budi jasniji u svojim izjavama. Ako vec filozofiras ne skaci sebi u stomak. Opet ti ponavljam, kojim pravom sebi dajes titulu da si jedini koji poznaje Shpongle ili bilo koga iz tog zanra? Evo i ja znam rad doticnog koji nema dodirnih tacaka sa Vangelisom...da li ti opet nama dokazujes svoje poznavanje muzike?
Quote:
Vas vechina nikad nie ni chula za njega pa vam zbog toga nisam rekao da ne poznajete glazbu i da se ljepite na komercijalnu i sladunjavu glazbu.
|
Da si ikada citao intervjue sa Vangelisom, o njegovoj zivotnoj FILOZOFIJI znao bi kakav stav ima po pitanju izjave "komercijalno" i sta to zapravo znaci (ili ne znaci). Danas je SVE komercijalno, ako na njemu zaradjujes pare tada je komercijalno....makar bio sa planine i cuvao ovce pa usput pevao pa resio da to prodas...ako si prodao komercijalno je. Isti pojmovi danas i pre 100 godina menaiju isto znacenje kao ni muzika...zato je pogresno da poredis babe i zabe.
Quote:
...nechijeg subjektivnog dozhivljaja holivudske i MTV glazbe
|
???? mislis li pod ovim na Vangelisa? nadam se da ne............
Da, potpuno se slazem da ima mnogo bolje muzike ( opet subjektivno) ali ta muzika nije tema ovog topica
najbolje da svi budemo isti... da nam je svima Vangelis do jaja i da nam nikakve druge muzike ne treba. Onda mozhemo i forum ukinut jer che svi ionako imat isto misljenje o svemu.
Quote:
Otvorite forum FAN KLUB i napomenite da su dozvoljeni samo hvalospjevni postovi u tom forumu. Pa nek vatreni poklonici i majke veleproducenata tamo postaju svoje ode emocionalno zashticheni od subjektivizma i individualnosti.
|

Sujeti nikad kraja..........ako nesto ne volis reci da ne volis i niko te nece smatrati za budalu ili sta slicno jer imas prava na svoj stav, a ne da nam tu filozofiras kako ti zapravo postujes njegov rad ali je zapravo to samo "celofansko zapakovano sladunjavo holivudsko sranje"....cisto da bi opet fiozofirao.
Licno ne volim DOORS-e ali im skidam kapu i necu se trpati u post o DOORS-ima samo da bih nesto rekao.
Izvinjavam se svima na ovom smaranju, jednostavno sam bio isprovociran konstantnim filozofskim tonom...prica radi price.