dobro, pričamo, neće ti niko zamjerit. A po?to sam ja ođe moderator (

) samo naprijed, niko ne smije da te dira...
a u stvari, dotakao si jednu vrlo va?nu i preop?irnu temu. Pitanje: za?to slu?ate to ?to slu?ate? Da ne budem preop?iran, mislim da gomila klinaca slu?a elektroniku samo da bi bilo u "fazonu". Isto tako, znam ljude koji slu?aju d?ez jer im to slu?a dru?tvo, a oni lično to ne razumiju niti vole. Znam klince u kotoru (to me posebno porazilo) koji slu?aju narodnjake jer im to svi u razredu slu?aju, pa moraju i oni da se nebi razlikovali. Mada, logično, svako vrijeme ima svoju modernu muziku, ja sam prezirao modern talking i slične grupe i nije mi bilo jasno kako ne?to tako glupo ljudi mogu da slu?aju. Prijatelji su me zezali jer sam ja tada slu?ao recimo art of noise i vodili besmislene rasprave tipa, bolja je crvena jabuka od pet metinija (

) jer bi sigurno imali vi?e publike u kotoru...a i sigurno ću se zamjerti mnogima kad ka?em da ne mogu da razumijem da neko decenijama slu?a Rolling Stones-e...meni je to besmisleno. Mislim, imaju dobar imid?, i?ao bih na njihov koncert, ali ne zbog muzike nego zbog događaja. Ali da ih slu?am kući? To ne mogu da zamislim. Isto kao ?to ne mogu da zamislim da neko pusti kući recimo onaj GOA trance. Pa to nema veze s mozgom. Mislim, ja volim el muziku, ali tipa underworld, technasia...oni stvarno imaju dobar zvuk, gruv, programing...to mi je interesantno, novo. Ali goa? Svako iskren će jednog dana da se zamisli i osjeća kao ti...ili počne da slu?a narodnjake. Ti su najgori