View Single Post
Old 22-10-2006, 10:58 PM   #1
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Snimanje bassa

Quote:
Originally Posted by bassystem
bravo...dakle, što god vježbaš, uključi metronom...i nabavi par video škola, to bar danas nije teško naći...a ja mogu da okačim par dobrih pdf-ova u vezi muz teorije, ako te zanima

poz

e hvala, što se tiče teorije, vjerovao ti meni ili ne, za ovo vrijeme što sviram gitaru sam sam naučio note,čitao sam knjige iz srednje muzičke škole i gomilu teksotva sa neta i naučio sam većinu poznastih i manje pozantih skala i modusa, a znam pomalo i o strukri akorda...znas kako, dosta ranije, jos u osnovnoj skoli poceo da miksujem i da pravim beatove itd.Tako da što se tiče aranžmana i midi programinga elektronske muzike nisam početnik, ali mi je ta muzika postala dosadna i monotona i da slusam i da pravim, polako sam počeo da sve više da slušam soul,jazz funk i tako to i shvatio da je sama elekronika i semplvoanje itd previse usko za mene i sa 20 godina sam se smjelo odlucio da pocnem da ucim teoriju i da sviram pravi realni instrument....eto toliko Evo ja ti se ispovjedih kao da sam ja gost ovdje a ne ti...nadam se da mi nece niko zamjeriti...
balthazaar is offline