View Single Post
Old 20-10-2006, 11:38 PM   #10
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: SuperMEE, profesionalni near-field monitor, funkcionalni model

Evo malih novosti. Verovatno vam je poznato da je gosn Boggy ostavio Super MEE Bitch-u na koriscenje tokom snimanja i miksa Shabanology albuma. Uradjene su neke modifikacije pa ko veli da cujem kakvi su sada, a uz to da napravimo komparaciju PMC AML 1 vs. Super MEE.
Prosto receno BRAVO. Ono sto mi je bilo jedina prava zamerka (visoki) je ispravljeno i sada zvuce mnogo mekse (prirodnije). Gotovo identicna koloratura sa PMC AML, na A/B prekopcavanju se samo cuje razlika u sirini stereo slike (cetka za limun je odradila svoje ) , kolicini basa (konstrukciona prednost TL-a) i koliko se meni cini vise ima srednjih (sve navedeno u korist AML). Uopsteno govoreci veoma mala ukupna razlika sa obzirom na cenu - za par AML1 imate surround SUPER MEE !!!! Odziv tranzijenata je odlican, detalji i dalje bogati i slusanje na glasnijim nivoima mi nije ni malo smetalo za razliku od ranije. Ovo je bilo ukratko, buduci da cu jos vremena provesti u novom studiju Hammer (imaju jako puno lepih novih spravica ) bice jos komentara. Ostavicu tu cast Bitch-u da vam posalje fotke, zaista izgleda impresivno....posebno WEISS .