Prvo ?elim da se zahvalim za ukazanu čast, da budem gost foruma, svima koji vjeruju da mogu ne?to novo da saznaju od mene, i koji misle da će ovo biti interesantno...
Za one koji me neznaju, samo da se predstavim u par rečenica: imam 36god. rođen u Kotoru, tamo zavr?io gimnaziju i muzičku ?kolu, zatim bio godinu dana u Puli, u redovnom sastavu tada?nje Ratne Mornarice JNA (na to sam posebno ponosan, ali nemam tet JNA

))), ali tu du?nost i nisam ba? revnosno obavljao, jer sam se i tamo izvlačio svirajući genaralima po raznim svečanostima i proslavama starih praznika...
Zatim sam studirao Elektrotehnički fakultet u Splitu (1989-1991) dgje sam ostvarivao kontakte sa raznim muzičarima, i najzad pristupio pratećem bendu Dina Dvornika, ali sam zbog rata morao nastaviti studije u Beogradu, gdje i danas ?ivim...
Radio sam kao klupski i studijski basista, aran?er, producent i DJ, na raznim projektima svirao klavire i sintove, gitare, perkusije, programirao bubnjeve, sintove, vste i pluginove, a trenutno pripremam neke svoje kratke muzičke forme (od akustično-ambijentalnih, do elektronsko-klupskih). Rado bih podlijelio svoje iskustvo sa vama, pa vas pozivam da me pitate ?ta god vam padne na pamet...
Dragan Ivanović