View Single Post
Old 18-10-2006, 07:32 PM   #9
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: "blazi upgrade"?

Nerado nosim loshe vijesti, ali mislim da mw12 NIJE audio kartica i nema tu funkciju OSIM kad se koristi Cubase. Yamaha "razumije" Cubase i bez posredstva audio kartice (digitalni audio format), ali ne "razumije" ni winamp ni media player (standardni pc audio format) niti ostale programe van Cubase-a.

Ne kazhem da to nie dobro, ali definitivno bi trebao malo opreznije chitati reklamne chlanke. U protivnom "rjeshenje" nekog problema mozhe nepotrebno iskomplicirati i ono shto je funkcioniralo sasvim dobro. U pravilu iskljuchiva rjeshenja imaju upravo tu tendenciju, a komad opreme koi "razumije" iskljuchivo jedan program (u ovom sluchaju Cubase LE) je shkolski primjer iskljuchivog rjeshenja.

Dapache, OFF ti je i sugerirao da posegnesh za nekim univerzalnim rjeshenjem (audio kartica) koje radi i sa drugim programima i ne iskljuchuje upotrebu svih sekvencere osim cubase-a. Dobijem dojam da si postavio pitanje na koje ne zhelish chut odgovor, osim ako odgovor nije u skladu s tvoim vech postojechim planovima.

Nie loshe pitati, ali samo ako zhelish chuti odgovor. Nadam se da si zadovoljan mishljenjem, a meni ne smeta niti ako ga u potpunosti ignorirash