Thread: e ! :]
View Single Post
Old 18-10-2006, 01:27 PM   #4
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: e ! :]

Quote:
Originally Posted by DaBear
Sampler rules!! Dajte mi samo sampler , pa makar i Akai i ja sam srecan!!
u kom smislu mislis to "pa makar i akai"?

Što se tiče stare analogije, privalači me to, ali trenutno nažalost nisam u mogućnosti da kupujem takve stvari, nego moram da se zadovoljim softom koji je definitivno što se zvuka tiče vrlo blizu ako nije i bolji u nekim stvarima.Medjutim stare stvari bih kupovao čisto kao kolekcionar, bez neke posebne ambicije da će mi one "poboljšati zvuk" jer mislim da je to zabluda.Npr. rado bih posjedovao jednog prophet 5 ili minimoog-a ili nord lead, čisto radi zadovoljstva jer htjeli to neki od nas da prihvate ili ne softver im je definitivno "skinuo" zvuk.Šta ti mislis o ovome DaBear?Takodje volim i legendarni tr-808, ali za pare koje bih sad dao za njega mogao bih da kupim nesto puno korisnije danas...

ne dam se više da me zavaraju marketingške srategije očajnih prizvodjača hardvera i razno-raznih licitera na aukcijama.nikad me niko neće ubjediti da je bolja slika na mom starom Ei niš kolor televizoru nego na nekom novom, ili na kompjuterskom monitoru.Medjutim ima taj televizor svojih čari, retro izgled, drvena kutija, veliki ekran... eto to ja isto kao sva ova priča o starim audio uredjajima koja se neprekidno vrti na svim forumima koje znam...

Last edited by balthazaar; 18-10-2006 at 01:42 PM.
balthazaar is offline