Quote:
Ne, rekao sam da shodno mojim jako specificnim kriterijumima solo pevacice namaju pojma...A ti kriterijumi se najvise ogledaju u prakticnim i upotrebnim vrednostima vokala, i mislim da skolovane solo pevacice imaju najmanje ovih atributa, osim ako ne govorimo o ozbiljnoj muzici, preciznije operi.
|
Solo pevanje nije usko vezano samo za operu, vec postoji kategorija minijatura od kojih je najpoznatija kategorija "Solo pesma", koja je cak jedan od kljucnih muzickih oblika (formalno i strukturalno). To je prilicno blisko onome sto se desava u "Eviti".
Dakle, jos jednom poslusati muziku
Quote:
Ali ako bi smo uporedjivali samo pevanje.... Itekako bi se naslo vise njih koje bi poklopile Madonu...
|
Nismo jos culi to ime...
Quote:
ti si ovo shvatio licno, a to nije bila moja namera
|
Nikako. Da je tvoj stav bio "Mrzim smrdljivu Madonu", ja ne bih nista rekao, ali ti baratas sa "faktima" i postavljas neke univerzalne zakljucke koji nemaju mnogo dodirnih tacaka sa pravim stanjem stvari. Usput to radis vrlo sugestivno i ubedljivo, te bi neko stvarno mogao da poveruje u to. Da se razumemo, meni Madona nije neko ko bi usao u "top 10 mojih omiljenih izvodjaca", ali daleko od toga da bih mogao da je opovrgnem kao figuru u (neko je ovo vec pomenuo) u pop kulturi (prava kategorija bi bila "Subkultura") koja ima vrlo veliki doprinos za razvoj iste. Takodje, bez ikakvog razloga, meni njen poslednji album izaziva mucninu pri slusanju i najblaze sto bih mogao reci je da mi se ne dopada. Ali to ne znaci da je sranje, jer nisam ja taj koji to moze da odredi, vec je to samo moj licni dozivljaj istoga.
Kapiras sada, da te nisam bas shvatio licno?