View Single Post
Old 12-10-2006, 10:56 AM   #7
Rocket Roll
Member

Rocket Roll's Avatar

Default Re: misterija zvana madona

Uvek sam o njoj mislio kao o Ceci ili Breni, tj. o "americkom originalu" Cece, Brene i ostalih. Zena ne pise svoje tekstove, ne svira ni jedan instrument pa ne moze ni da komponuje, a opet glavninu para uzima ona. To bi se zvalo "performer" i ne bi se razlikovalo od operskih diva u proslosti kada ne bi bilo takvog parazitiranja na celom timu ljudi koji za nju radi od A do Z a ostaje u senci.

Takve mi pojave najvise lice na "Pigmalion" - boy bands, "pevaljke", sve te "Made by AOL Time Warner" stvari. Prema Warnerima, vlada SAD izgleda nevina kao malo dete

S druge strane, ne znam zasto ne ceniti albume koji izlaze pod Madoninim imenom. Placeni su brdo para neverovatno dobrim kompozitorima i produentima da "naprave hita", i napravili su ga. "Rain", "Ray of Light", i tako to...
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'."
Rocket Roll is offline   Reply With Quote