Re: Novi SSL mixer
Posto sam video nastavak diskusije o novom SSL mixeru, jedino sto mogu da ovom svemu dodam je da vas sve molim za izvinjenje ili oprostaj ukoliko sam
(izmedju ostalih) krivac za ovaj OGROMAN off-topic, hocu da kazem, oprostite jednom dosta starijem (50+) kolegi, koji je sticajem populisticko-fasisticko-nihilistickih okolnosti u stanju prilicne depresije. Molim da me ne shvatite pogresno, dosta znam o muzici, verovali ili ne, to je ipak i nauka, ima tu harmonije, kontrapunkta, orkestracije, akustike, oblika, viseglasja... tek kada sam dosta o tome naucio, nesto studirajuci, a jako mnogo iskustvom, koju nikakva poletna mladost (nazalost) ne moze da nadoknadi, shvatio sam koliko NE ZNAM....
Mozda cu samo da se usudim da primetim da samohvalisanje, i poziv na "originalnost" "svezinu ideja" "energiju" a narocito "client list" ne pomaze mnogo
napretku veoma sumorne, da ne kazem depresivne situacije sa ovdasnjom muzikom, a i "muzicarima" "producentima" "aranzerima" I.T.D.
Sramota me je i da pokusam da napisem svoju "client list" ali bi verovatno bila neuporedivo duza a i "bombastija"od ove na threadu, ali opet, ja sam na kraju karijere, pred penzijom, a zelim SVE najbolje onima koji su na pocetku, ili "zlatnoj sredini". Nadam se, i pored svega, da jos u muzici nisam rekao svoju "poslednju rec".............