Thread: Novi SSL mixer
View Single Post
Old 11-10-2006, 07:08 PM   #78
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Novi SSL mixer

Quote:
Originally Posted by OFF
Iz mog ugla - nemam uslove da bih radio verovatno ni jednog od gore navedenih klijenata (oprema+ poznavanje materije), a kada bih imao, verovatno bih uzivajuci radio Biber, Kerber i mozda Colu (da bih pricao da sam ga radio). Sve ostalo bih, normalno, radio za novac (ne znam za gospodina Kitica, kako bih to prevario), i tome bih pristupio krajnje profesionalno. Ali, ne mogu da zamislim kakva je to ljubav prema poslu snimati vokale (ne pratece, nego 'zvezda') tipa D'N'D, Hani, Karleusa, Ivan Gavrilovic, Danijela Vranic.......... Mislim, radio sam ja i gore pevace, i radicu, sigurno, ali posle debelih psihickih priprema.
Da ne zaboravim... Posto si "mene kao mene" pogresno shvatio, ocigledno! Ja nisam snimatelj! Niti je Nebojsa! Nas snimatelj je bio Goran Shimpraga, ok, zajedno sa nama! Jako dugo, godinama! Nebojsa i ja se bavimo aranzmanima i produkcijom!!! U trecini stvari i komponovanjem!!! OOOKKKK??? Kakve ja veze imam sa vokalnim "mogucnostima" Jelene Karleuse ili Gavrilovica (a radili smo ga 1999. na 2000.)?

Ajd', dosta je bilo!
perun is offline   Reply With Quote