Ljudi, ne ode li ovo predaleko? I ja cesto umem da iznesem stav mozda ostrije nego sto bi trebalo, ali... ovo stvarno izgleda neukusno...
Sto bi se neko bilo kome pravdao? Zar treba polagati racune? Pa niko od nas nije valjda kriminalac, niti je ovo finansijska policija.
Sto se tice Perunovih klijenata... saradnja sa "Kerberom" je takva da je Atelje Trag zasluzio svaku pohvalu (i sa strane muzike i sa strane drugarstva i razumevanja) i posao koji su obavili Perun i Nebojsa (Atelje Trag) je odradjen vise nego korektno, a rezultat je prevazisao u mnogome nasa ocekivanja.
Voleo bih da i vi to cujete, ali, ne mozemo sami sebe da piratiramo i postavljamo fajlove pesama koje cekaju skoro izdanje, protivno je principima grupe, a siguran sam da ni Perun ne bi bio odusevljen. Uostalom, izaci ce to nadam se uskoro (sledi reizdanje svih 6 albuma + multimedijalni CD), pa ce moci da se cuje sta su Tragovci uradili. U pitanju je remix verzija pesme Sveti Nikola, u aranzmanu Peruna i Nebojse, koja ce izaci na multimedijalnom disku zajedno sa R'N'R verzijom... Perun i Nebojsa su dali pesmi novu dimenziju, sasvim drugaciji pristup... Otom, potom... cuce se, a ja kazem samo svoje utiske, utiske Galeta, Tomice i Baneta, posto smo jednoglasno prezadovoljni rezultatom i u planu je dalja saradnja sa Ateljeom Trag.
Neznam kako su oni odradili druge sa liste klijenata, ali... itekako znam kako su se pokazali ovde... A treba imati na umu da oni ne pevaju umesto nekoga... peva taj koji peva.
Lose je videti ovakve teme gde dolaze do izrazaja niski udarci. Ja i kada pljujem, pljujem muziku koju smatram neukusnom, ali ne pljujem nikoga licno i nikoga ne pozivam da mi podnosi racune... ni ja ne bih bilo kome polagao racune... radim kako radim, imam prava na to, kao i svi drugi...
Dajte malo relaksacije...

Niko nikoga ne mrzi ovde, a i nema valjda razloga za tim...