Quote:
Originally Posted by OFF
Namerno cu citirati samo ovaj deo jer se rasprava polako svodi na licni nivo i udarce ispod pojasa, a to ne treba ni nama ni forumu.
I sad tek kad vidim listu, nije mi jasno ono sto si rekao 'o ljubavi u poslu' u prici sa Nesbom i Vrachem, od cega je sve pocelo.
|
OFF-e, da se razumemo... Razlog zasto sam naveo tu listu, celu, ti si quote-ovao deo, je samo da ne bih ostao nedorechen u ovoj besmislenoj raspravi. Nista vise... Nisam je dao tebi na razmatranje niti sam te pitao za misljenje! Ok?
Inace, pitanje odakle mi SSL i sve ostalo je, pre svega, neumesno! Niti si ti finansijska policija, niti sam ja nesto zasrao, da bih ti polagao rachune... Isto tako nikome nista ne dugujem za sve to, a to je najvaznije. Dale, novac je nas, iliti NASE FIRME! Samo, tebi ocigledno fali malo vaspitanja i iskustva da bi procenio koje je pitanje apsurdno i bezobrazno ili ne! Dakle, postovao sam listu iz CV-a, iskljucivo da bih stavio tacku na prepirku.
A tebi prijatelju zelim i Biber i Kerber, ali teshko... Cisto sumnjam... Isto tako ti zelim i malo DnD-ja, Karleusa, Chola i slicnih, jer to je POSAO, druze!!!
A na pitanje sta je tu uzivanje... Imam odgovor, ali ga zadrzavam za sebe... Mnogi ovde mozda vole da se tresu u dupe, ja ne, daleko bilo... ali isto tako ja volim sebi, eto, da pricinjavam sitne "mazohizme" poput Kitica, Karleuse i, sam si je naveo ne znam zasto, Danijele Vranic! Ja za razliku od tebe od ovoga zivim i placam poreze... A ti multipliciraj diskove!
Vise ne duzim, ne tumaci nista licno, jer jeste, kao i tvoje, ali ne zelim da se machujemo kitama, plasim se da cu izgubiti!?

Hahaha...
Pozdrav.