Quote:
Originally Posted by Tezgaros ljuti
posmatram vas vec duze vreme i bas je veselo...
ja sam cuo iz pouzdanih izvora da je taj SSL (iz Italije) kostao oko 14-15.000 Evrica... Staro je to..prevazidjena tehnologija...plus, to je mixer za TV / Film.
imao je George Lucas ogromno model...kao 4 Perunova..
Tako da se ne palite mnogo na cifre koje placaju nasi narodnjaci....draze su im pare nego ista na svetu!!!
|
Pa, pouzdan izvor je samo rachun, prvo onaj koji je potpisao Silvio Berluskoni licno kad je 1990. kupljen mikser za Mediaset. Kod nas je, ne brini! Kao i racun za naknadne modifikacije koje je fabrika po porudzbini radila za njih.
Drugi je onaj koji imamo mi, kada smo mikser od doticne kuce kupili! Tu sve pise, naravno... Pa cak i rabat posrednika, kao i potvrda SSL-a u Begbroke-u, Oxfors da je sve zaista tako!
Treci je racun na kome je spisak svih switcheva i potova za zamenu... Spare modula i delova za buducnost... Koje smo kupili...
A da bi imao uvid u te papire, morao bi da se zoves ili Marko ili Nebojsa ili da budes neko nama jako blizak, sa kim svakodnevno sedimo, a i to tesko! Sumnjam da si i 1. i 2. i 3!? Sa ljutim tezgarosima se ne druzim...
Eto, istina, Lucas je imao, a ima i dan danas u Skywalker Soundu isti model, ogroman frame, kao i Disney, kao i BBC, kao i SAE, Closer Look Rec., kao i jos 30 ogromnih medijskih kuca u svetu. Sto muzickih, sto filmskih, sto broadcast. Vidis, fora sa ovim mikserom je sto uz "kastomizaciju" moze da bude najbolji za svaku od "delatnosti". A kao ideja tih osamdesetih je kostao papreno, pa i kao realizovana sprava nakon toga... Samo je bitno da znas sta hoces i sta ti treba... Ti koji su znali, potrosili su bogatstvo na ove stolove, ali su ih i koristili kako treba.
Drago mi je da se na forumu pojavio jos neko "elokventan" ko se razume u SSL-a. Mada sudeci po 1. postu taj neko je zavidni masturbator, on ili oni koji ga "informisu"... koji na svaki nacin pokusava da diskredituje neciji uspeh... Ok, i to je za nas ljude... Mozda i gresim?
E sad, bice dana, otkricemo da li si to ti Gos'n Trevor Horne ili ne! Jel da? Mada, u slucaju da jesi, ne poznajemo se.
A cene su stvar o kojoj ja ne pricam ovde. Bilo bi i neukusno. Meni je sve malo, klijentima je sve to puno. Nista novo. Svuda je tako. Uostalom, Gos'n "poznavaoce mog lika i dela", posto me svakako poznajes (obzirom da "upijas" informacije o meni ili vezane za nesto moje) onda znas koliko i kostam!!! Tacnije, ATELJE TRAG! Ako ne, onda se posavetuj sa istim magarcima koji su servirali bljuvotine oko cene SSL-a... I cuj! Uopste nije placen!!! Platili su nama da ga iznesemo! Hahaha, vredan poklon, priznaces!? Jos lova uz to...
P.S. Zelim ti prijatan BUKKAKE!!! Raspitaj se sta je, slobodno...